freestocks-org-126848-unsplash.jpg

Holistiset psyykenlääkkeet

Uuden polven holistiset psyykelääkkeet vaikuttavat psyykeen kokonaisvaltaisesti ja palauttavat ihmisen perustilaan, jota tunteet tai yllättävät mielihalut eivät häiritse. Uudet lääkkeet ovat vanhoja merkittävästi halvempia, ja niillä on mahdollista korvata rauhoittavat, masennus-, uni- ja psykoosilääkkeet.

 
pan-xiaozhen-423533-unsplash.jpg

Adoptiotarpeen arviointi

Tekoälyavusteisen hoivan kehittyessä vanhemmuuden arviointi on kasvanut yhä merkittävämmäksi osatekijäksi. Hazard&Partnersin hyvinvointikeskuksissa adoptiotarpeen arviointi on osa jokaista neuvolakäyntiä. Hyvinvointikeskuksen integraatio mahdollistaa sen, että jo neuvolakäynnin aikana lapsi voidaan siirtää keskuksen kasvattamoon ja vanhemmat TE-palveluihin.

 
eric-ward-455457-unsplash.jpg

Mikrovelkaannuttaminen

Mikrovelkaannuttaminen on uudenmuotoista ja osallistavaa hyväntekeväisyyttä. Jokaisen yli 6000 euroa kuussa tienaavan on mahdollista ilman erillisiä lisäkuluja hankkia itselleen kummityötön, jonka tilille kirjataan halutun suuruinen velka. Työtön maksaa velan lyhennyksiä suoraan suosijan tilille, ja lisäksi hän lähettää kerran viikossa suosijalleen postikortin, jossa hän kertoo edistymisestään työnhaussa. Tutkimuksissa on todettu, että velkaantuminen parantaa työllistymistä ja että eri yhteiskuntaluokkien saattaminen yhteen lisää molempien osapuolien ymmärrystä.